Vilkår for bruk

PRESENTASJON

Dette nettstedet administreres av Armory.no, og presenterer all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige på dette nettstedet for deg, brukeren, med forbehold om aksept av alle vilkår, betingelser, policyer og merknader som er angitt her.

Du besøker nettstedet vårt og kjøper noe fra oss, du er forpliktet til "Vår tjeneste" og godtar å følge følgende vilkår for bruk ("Vilkår for bruk"), inkludert de ekstra vilkårene og retningslinjene som er nevnt her og / eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse vilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, uten begrensning, brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere til innholdet.

Les disse bruksvilkårene nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke noen del av nettstedet, godtar du å overholde disse vilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke tjenestene. Hvis disse vilkårene anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene.

Alle nye funksjoner eller verktøy som er lagt til i den nåværende butikken, vil også være underlagt vilkårene. Du kan når som helst se gjennom den nyeste versjonen av vilkårene og betingelsene på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter publisering av endringer utgjør din aksept av disse endringene.

Butikken vår er vert for Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handels plattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester.


1. GENERELT

  • De følgende betingelsene gjelder alle bestillinger (ordre) som kunden – heretter omtalt som «du» eller «deg» – sender til NewIT AS, org. 926516035 – heretter omtalt som vårt butikk navn «ARMORY», «vi» eller «oss» – via ARMORYs nettsted, mobilnettsted, mobilapplikasjon eller via telefon (samlet omtalt som «armory.no »).
  • Det at du bruker armory.no og/eller sender inn en bestilling, betyr at du samtykker i alle betingelsene som her er fremlagt («Betingelser», «Betingelsene»). Pass på at du har lest og forstått Betingelsene før du sender inn en bestilling.

 

  • Kun personer som er 18 år eller eldre, og ikke er under vergemålog, ikke handler på vegne av et firma, som har norsk leveringsadresse kan legge inn en ordre. Bestillinger som skal betales med gavekort per oppkrav kan gjøres av personer som er 15 år eller eldre.

 

  • En presentasjon av bestemte produkter eller tjenester på armory.no på et bestemt tidspunkt utgjør ikke en garanti om at disse produktene eller tjenestene vil være tilgjengelige på et hvilket som helst tidspunkt. Vi forbeholder oss retten til når som helst å trekke tilbake et hvilket som helst produkt.

 

  • Vi forbeholder oss retten til å endre disse Betingelsene fra tid til annen uten at du blir varslet om det på forhånd. Den versjonen av Betingelsene som bestillingen din er underlagt, er den som er tilgjengelig på armory.no på det tidspunktet da du sender bestillingen.


ARMORY ønsker å gi deg en best mulig opplevelse online. For å gjøre det mulig, må vi sikre at tjenestene våre går som smurt. Du forstår og godtar å ikke;

(i) legge ut, overføre, re distribuere, laste opp eller fremme kommunikasjon eller innhold som kan skade eller ha en negativ effekt på vårt forretningsområde, produkter eller tjenester;

(ii) oppføre deg slik eller benytte en innretning som begrenser, forringer, innvirker eller forhindrer noen annen bruker i å bruke eller like nettstedet armory.no , eller som påvirker nettstedets sikkerhet; eller

(iii) benytte en innretning eller forsøke å bruke en motor, programvare, verktøy, agent, skript eller en annen innretning eller mekanisme (deriblant såkalte limitation spiders, bots, søkeroboter, avatarer eller intelligente agenter) til å navigere eller søke på nettstedet, eller til å kopiere innhold fra nettstedet. Vi forbeholder oss retten til å øyeblikkelig forby tilgang til nettstedet og til å stenge kontoen til enhver bruker som bryter denne bestemmelsen eller noen annen bestemmelse i disse betingelsene.


2. PRISER OG LEVERINGSKOSTNADER

Prisene som er oppgitt på armory.no , inkluderer lovpålagt merverdiavgift (mva), men ikke leveringsgebyr.

Leveringsgebyret er likt for alle bestillinger uavhengig av hvor stor eller tung bestillingen er. Kostnaden for hver leveringsmetode blir tydelig angitt underveis i utsjekkingsprosedyren. Standard leveringsgebyr er NOK 49,-

Hvis vi ikke kan levere alle bestilte artikler på en gang, men må dele opp leveransen, vil du ikke bli belastet ekstra for de etterfølgende leveransene.


3. BESTILLING/AVTALEINNGÅELSE

Når du har sendt inn bestillingen, vil du motta en bekreftelse per e-post , forutsatt at du har oppgitt e-post adressen din. Hvis vi av en eller annen grunn ikke skulle være i stand til å utføre bestillingen din, vil du få beskjed så raskt som mulig.

Hvis vi allerede har mottatt betaling for en slik bestilling, vil vi prøve å tilbakeføre det aktuelle beløpet ved hjelp av samme metode som ble brukt til å gjennomføre betalingen.

Hvis det av en eller annen grunn er nødvendig å benytte en alternativ fremgangsmåte, vil du bli kontaktet av en representant fra ARMORY som vil hjelpe deg med oppgjøret.

En bestilling må som et minimum være verdt NOK 10,- (etter fradrag for eventuelle rabatter) for å bli utført.


4. LEVERING

ARMORY går gjennom alle bestillinger på en grundig måte og vil prøve å levere varene til en bostedsadresse eller et utleveringssted i nærheten av din oppgitte bostedsadresse.

ARMORY forsøker å sende ut varene så raskt som mulig og i den rekkefølgen bestillingene kommer inn. Vi har som mål å levere i løpet av 10 til 25 dager etter at en bestilling er bekreftet, med mindre det inngås avtale om noe annet.

Selv om vi går inn for å levere innenfor avtalt tidsramme, kan det oppstå uventede forsinkelser. Hvis en levering mot formodning skulle bli mer enn 30 dager forsinket, kan du kansellere bestillingen.

Du vil bli informert om forventede leveringsdetaljer før du sender inn bestillingen. Hvis du ikke mottar varene innen angitt dato, vennligst kontakt kundeservice@armory.no


5. ANGRERETT

Du kan avbryte bestillingen fra den dagen du sender bestillingen, frem til og med 14 dager etter at du har mottatt de bestilte artiklene. Hvis du allerede har betalt for artiklene, vil du få pengene tilbakebetalt.

Skulle du velge å beholde noen av artiklene og bare kansellere deler av bestillingen, vil du ikke få godskrevet leveringskostnaden. Du kan lese hele returpolicyen vår på armory.no

Hvis du ønsker å returnere varene, MÅ du kontakte Armory.no å motta et returnummer. Deretter må du laste ned og fylle ut et returskjema som du ligger ved pakken du returnerer.Dette må gjøres innen den 30 dagersperioden som er angitt i del 5.1 ovenfor. Da har du ytterligere 14 dager på deg til å returnere artiklene til oss, som angitt i del 6 (Returer) nedenfor. Vi vil sørge for en tilbakebetaling, forsøksvis med samme betalingsmetode som du benyttet (eller hvis du ikke har betalt for artiklene: godskrive deg for retur av artiklene på kontobalansen din), så snart som mulig og senest 14 dager etter at vi har mottatt kansellerings varselet, forutsatt at vi har mottatt artiklene eller dokumentasjon på at du har sendt dem tilbake til oss.

Hvis du har mottatt en defekt artikkel, ber vi deg informere Armory om dette umiddelbart og returnere den i samsvar med del 6 (Returer) nedenfor. Alle produkter som blir funnet å være defekte, vil bli godtgjort i sin helhet av Armory. Disse bestemmelsene er ikke begrensende for eventuelle lovpålagte rettigheter.


6. RETURER

ARMORY garanterer full tilbakebetaling, av de returnerte artiklene i samsvar med del 5 (Annullering av bestilling) forutsatt at alle artiklene returneres i samme tilstand som de var i da du mottok dem. Dette betyr at artiklene ikke kan være skadet, skitne, vasket, endret eller slitt, og at alle etiketter og merkelapper er intakte.


Du finner flere detaljer om retur prosessen på vår retur policy side.

Alle varere skal returneres til ARMORY sin bedrifts adresse. Dersom du velger å returnere varen og har betalt med en av de ovennevnte metodene, vil du motta en tilbakebetaling.

Frakt gebyret vil ikke bli refundert når en bestilling returneres. Merk at det kan ta opptil 14 dager å behandle transaksjonen.


7. BETALINGSMETODER

Du kan betale for varene på forskjellige måter, som angitt nedenfor.
Betaling før eller ved betalingsutsettelse.


Kort
Du kan oppgi betalings opplysningene dine når du legger inn bestillingen med et gyldig betalingskort (VISA eller MasterCard eller American Express). Det aktuelle beløpet blir umiddelbart holdt av på kortet ditt, men det vil ikke debiteres før varene er sendt. ARMORY forbeholder seg retten til å sjekke kreditt- eller debetkortets gyldighet, kortets kredittstatus opp mot bestillings verdien og hvorvidt kjøperens adresseopplysninger er korrekte. Vi kan komme til å avvise bestillinger basert på det vi finner i disse kontrollene.


PayPal
Når du betaler med PayPal forbeholder ARMORY seg retten til å sjekke PayPal kontoens gyldighet, kredittstatus og om kjøperens adresseopplysninger er korrekte. Det aktuelle beløpet vil umiddelbart bli reservert på kontoen din, men vil ikke debiteres før varene er sendt. ARMORY forbeholder seg retten til å avvise bestillinger basert på disse kontrollene.

VIPPS
Hvis du valgte å betale med Vipps, vil du på slutten av bestillingsprosessen bli bedt om å angi telefonnummeret som er koblet til Vipps-kontoen din.
Du blir også bedt om å logge inn i Vipps for å godkjenne kjøpet. Det relevante beløpet blir umiddelbart trukket fra det betalings alternativet du valgte.


Betal senere
Våre Betal senere-tjenester leveres av Nets Easy.
Så snart bestillingen din er sendt, sender Nets Easy deg opplysninger om hvordan og hvor du betaler.


Annet
Du vil motta en faktura sammen med bestillingsbekreftelsen din på e-post.


8. VÅRT ANSVAR

Ingenting i disse Betingelsene skal oppheve eller begrense ARMORYs ansvar for forhold som det ville ha vært ulovlig av oss å begrense eller frasi oss ansvar for.

ARMORY er ikke ansvarlig for indirekte tap som blir en bivirkning av hovedtapet eller hovedskaden, for eksempel tap av gevinster eller muligheter, eller for sviktende leveranse av varene eller manglende oppfyllelse av andre av våre forpliktelser under disse Betingelsene, når en slik svikt skyldes en hendelse som med rimelighet kan sies å ligge utenfor vår kontroll – herunder, men ikke begrenset til brann, flom, uvær, opptøyer, sivile uroligheter, krig, kjernefysiske katastrofer og terrorisme.


Vårt maksimale ansvar overfor deg for eventuelle tap eller skader som måtte oppstå i forbindelse med din bestilling på armory.no , skal begrenses til totalsummen på bestillingen din.


9. FARGER OG MÅL

Vi treffer rimelige tiltak for å gjengi egenskapene til våre produkter på en nøyaktig måte, herunder sammensetningen og farger. Hvilken farge du vil se, er avhengig av hvilket datasystem du bruker, og vi kan ikke garantere at datamaskinen din vil gjengi slike farger på en nøyaktig måte.

Når målene på en vare oppgis på armory.no er dette kun cirkaverdier for å gi deg en bedre forståelse for artikkelens modell eller passform, og ikke en definitiv garanti på at varen du vil motta vil ha disse eksakte målene. De endelige målene på varen kan variere avhengig av hvilket material som ble brukt under produksjonen.


10. GARANTI

Hvis det forekommer defekter på varer du har kjøpt, vil ARMORY overholde alle lovpålagte forskrifter om produktgaranti. Hvis du har en klage angående innlysende materialfeil eller produksjonsfeil på en vare vi har levert, herunder skader påført under transport, ber vi deg informere oss om dette ved mottak av varen og ved å returnere varen til oss uten forsinkelser


11. OVERDRAGELSE

ARMORY forbeholder seg retten til å overdra ethvert betalingskrav, herunder betalingsavdrag som er oppstått i forbindelse med varelevering, til tredjeparter.


12. SLUTTVEDERLAG

Dersom en domstol eller forvaltningsmyndighet kommer fram til at en del av disse Betingelsene må forbys eller er ugyldige, skal resten av Betingelsene fortsatt være gjeldende.


13. TILDELING AV RETTIGHETER

Alle rettigheter til åndsverk, for eksempel varemerker og opphavsrett på armory.no , skal fortsette å tilhøre ARMORY. All bruk av armory.no eller dets innhold, herunder kopiering eller lagring av slik innhold, enten i sin helhet eller delvis, til annet enn personlig og ikke-kommersiell bruk, er forbudt så fremt det ikke er innhentet tillatelse til dette fra Amory.no


14. FIRMAINFORMASJON

Armory.no er eid og blir vedlikeholdt av:

NewIT AS 
Orgnr. 926516035
Djupaskarsvegen 114b
5521 Haugesund
Telefon: 46 12 84 94
E-post: kundeservice@armory.no