Om Oss

 

 

ARMORY.no er et norsk lavpris konsept. Vi har som mål å tilby de nyeste, beste og smarte produktene og verktøyene om husholdning, kjøkken og underholdning, for store og små, i Norge.

VÅRT OPPDRAG

Vårt oppdrag er å forenkle nett handelsprosessen og gi en stress fri handle opplevelse. 

VI KAN TILBY VÅRE KUNDER… 

  • Lave priser: Vi samarbeider direkte med produsenter og leverandører. Vi kutter ut unødvendige kostnader for å gi deg de beste prisene du ser!
  • Kvalitetssikring: Vi kvalitetssjekker flere av produktene som selges på vår nettside manuelt for å opprettholde en forventet kvalitet fra vår butikk!
  • Personvern: Vi gjennomfører en streng policy for å kontrollere og begrense tilgangen til din personlige informasjon.

 

BEST PRIS OG KVALITETSPRODUKTER

Armory.no ble etablert for å tilby produkter som kan være nyttige og smarte i og utenfor hjemmet. 

I motsetning til konvensjonelle lavpris butikker, så velger vi å ikke fylle over av produkter. Vi velger heller å håndplukke produkter vi mener er smarte og som kan hjelpe våre kunder i hjemme eller på fritiden. Vi har selv testet mange av produktene vi selger for å forsikre oss om at dette produktet kan vi å selge, og at kvaliteten svarer til forventingen.

Butikken vil ha en rotasjon/fornyelse av sine produkter, slik at vi alltid tilbyr det siste og beste i den kategori varen hører hjemme i.

Vi følger med på markedet med Argus øyne, og skal stå på for at våre kunder kan få gode produkter til en rimelig pris i lang tid fremover. 

BETALINGSSIKKERHET OG PERSONVERN

Dine transaksjoner på ARMORY er gjennomført med de høyeste nivåene av transaksjons sikkerhet. Butikken vår bruker SSL-krypteringsteknologi for å beskytte kortinformasjonen din samtidig som den overføres på en sikker måte med SSL direkte til et sikkert elektronisk hvelv for betalings behandling. Vi bruker Nets Easy som vår betalings Gateway, som er den sikreste. Vi deler aldri kundens data med tredjeparten på noen måte. Data som samles inn brukes kun til å behandle og levere bestillingene.

 

Armory.no eies i sin helhet av NEWIT AS

NewIT AS
Djupaskarvegen 114
5521 Haugesund
Org.nr. MVA926516035NO
IBAN. NO1632401431321